نکاتی برای رفع تشنگی در ایام روزه‌داری هلال ماه رمضان امشب (جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳) با ابزار هم قابل رؤیت نیست استقرار ۱۶ گروه استهلال ماه رمضان ۱۴۰۳ در خراسان‌ رضوی درباره طرح ملی «زندگی با آیه‌ها»| پویش ملی تبیین و حفظ ۵۰ فراز زندگی‌ساز قرآن کریم همایش «فریاد ایران ۳؛ نکوداشت شهید نواب صفوی» در مشهد برگزار شد همکاری با سمن‌ها به منظور حمایت بیشتر از ایثارگران انتقاد حجت‌الاسلام قرائتی از منبر طلبه‌ها | مردم را خسته نکنید جدیت عربستان در تزریق واکسن مننژیت زائران سه اثر از انتشارات «به‌نشر» به عنوان برترین‌های جشنواره ملی کتاب رشد معرفی شد اعزام ۷۰ هزار زائر حج تمتع به سرزمین وحی در سال ۱۴۰۴ روایت فرماندهی شهید خرازی در پویانمایی «داستان دژبان» آیتی از عبادت و پاک‌دستی خدا را با حمایت از مظلومان، یاری کنید! تکذیب مجدد شایعه صدور کارت صلیب سرخ و UN برای آزادگان و جانبازان مروری بر توصیه‌های روایی برای آخرین روزهای ماه قمری پنج گروه تأثیرگذار بر صلاح و فساد جوامع از منظر آموزه‌های دینی آیت‌الله اشرفی شاهرودی: علمای شیعه، حافظان دین و استقلال مذهب در طول تاریخ بوده‌اند امام‌جمعه شیراز در مشهد: مرجعیت پناهگاه مردم در مشکلات مختلف است برگزاری آیین افتتاحیه همایش بین‌المللی «مرجع مجاهد» در مشهد | یادبود آیت‌الله العظمی سیدعبدالله شیرازی(ره) روز اول ماه رمضان یکشنبه (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد
سرخط خبرها

رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: ملت و مردم ایران از برخی از مردم زمان پیامبر(ص) بهتر هستند| قرآن، قوم یهود را دشمن‌ترین مردم معرفی کرده است

  • کد خبر: ۳۱۳۰۵۶
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۶
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: ملت و مردم ایران از برخی از مردم زمان پیامبر(ص) بهتر هستند| قرآن، قوم یهود را دشمن‌ترین مردم معرفی کرده است
رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: ملت و مردم ایران از برخی از مردم زمان پیامبر (ص) بهتر هستند. بسیاری از مردم ایران آرزوی شهادت دارند.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین «محمد محمدی گلپایگانی» رئیس دفتر مقام معظم رهبری امشب یکشنبه (۷ بهمن ۱۴۰۳) در مراسم افتتاحیه چهل و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در تالار قدس حرم مطهر رضوی با تقدیر از اقدام رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم در جوار حرم مطهر رضوی گفت: این مکان قطعه‌ای از بهشت است و ساعات و دقایق حضور در آن برای همه شرکت کنندگان غنیمت و دعای آنها مستجاب است.

وی با اشاره به این که مکتب اهل بیت(ع) در امر دعا بسیار غنی است و هر چه بخواهیم در آن هست، خاطرنشان کرد: عالم محضر خدا است. در محضر خداوند دعا کنیم و حاجت بخواهیم.

حجت لاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی خاطرنشان کرد: قرآن درس زندگی است. کتاب خوشبختی و سعادت بشریت است. خدا در قرآن حتی دشمنان ما را معرفی کرده است.

وی با اشاره به این که چرا برخی از سران کشور‌های اسلامی به این موضوع توجه نمی‌کنند، افزود: قرآن، قوم یهود را دشمن‌ترین مردم معرفی کرده است. در این مدت یک سال و چند ماه دیدید که این دشمنان با مسلمانان چه کردند. آنها روی هیتلر را سفید کردند و جنایت‌هایی کردند که قوم مغول و صدام انجام ندادند. بزرگان آنها فتوا به قتل حتی کودکان و نوزادان دادند. بیمارستان‌ها و مدارس و منازل را بمباران کردند و مدعیان حقوق بشر سکوت کردند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در ادامه به برخی از فرمایشات رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: ایشان فرمودند مقاومت زنده است و زنده خواهد ماند و این موضوع را الآن می‌بینید. همین قوم کودک کش به التماس افتاده‌اند. غزه پیروز شد و این کار به افسانه شبیه است. هر چند ۵۰ هزار نفر شهید شدند که ۱۷ هزار نفر آنها کودک هستند. حالا اما شما شادی همه ملت‌های دنیا از پیروزی غزه را دیدید. از حضرت رضا بخواهیم شر این قوم را از سر مسلمانان کوتاه کند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی با اشاره به ایستادگی و حمایت جانانه مردم ایران گفت: در پاسخ به فرمایش رهبری مبنی بر کمک به مقاومت، کسانی بودند که سند مالکیت منازل خود را اهدا کردند و اینگونه موضوعات هنوز هم ادامه دارد.

وی تاکید کرد: این ملت از برخی از مردم زمان پیامبر (ص) نیز بهتر هستند. بسیاری از مردم ایران آرزوی شهادت دارند. ما مادران ۴ و ۵ شهید داریم که در کمال شجاعت فرزندان خود را تقدیم کرده‌اند و به آن افتخار می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->